632.000 Vlamingen zien uitschakeling Witloof Bay

632.547 Vlamingen hebben gisteren op Eén gezien hoe de Waalse inzending Witloof Bay uitgeschakeld werd in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. De rechtstreekse uitzending was goed voor een marktaandeel van 30 procent.

Op La Une (RTBF) keken 201.558 mensen naar de tweede halve finale (15% marktaandeel).

Voor de eerste halve finale dinsdag was er minder interesse. 458.995 Vlamingen keken naar de start van het Eurovisiesongfestival (22,9% marktaandeel). Tijdens de eerste halve finale liep op VTM "De keuken van de meester", waarin gestreden wordt voor een plaats in de keuken van Peter Goossens in het sterrenrestaurant Hof Van Cleve.

Gisteren had de tweede halve finale op VTM concurrentie van het komische programma "Tegen de sterren op" en "Code 37", de fictiereeks met Veerle Baetens in de hoofdrol.