"Het paste misschien gewoon niet op festival"

Witloof Bay, de Belgische a capellagroep die zich gisteren niet wist te plaatsen voor de finale van het Songfestival, kijkt met een tevreden gevoel terug. "We zijn niet teleurgesteld, we stonden open voor beide scenario's", reageert beatboxer RoxorLoops vanuit Düsseldorf.

Witloof Bay bracht gisteren tijdens de tweede halve finale "With love baby" vlekkeloos. RoxorLoops kon zelfs op applaus rekenen bij zijn tussenkomsten, maar het mocht niet baten.

"We wisten dat het een riskant liedje was, maar op het einde hoop je toch. Het is jammer. We hebben het toch goed gebracht. Misschien paste "With love baby" gewoon niet op het Songfestival", blikt RoxorLoops terug.

De Belgische delegatie blijft nog tot zondag in Düsseldorf. Witloof Bay is ook uitgenodigd om de finale van morgen bij te wonen. RoxorLoops zal die waarschijnlijk ook bijwonen:  "Hoewel ik het Songfestival thuis nooit volg, maar nu is het live."