Grote namen voor Amerikaanse versie "Loft"

Wentworth Miller (foto), bekend van de Amerikaanse serie "Prison break", is aan de cast van de Amerikaanse remake van "Loft" toegevoegd. Dat melden de Coreliokranten en werd door Woestijnvis bevestigd. Ook Eric Stonestreet, bekend van films als "Almost famous" en "The island" is gecast.

Eerder werd al bevestigd dat Patrick Wilson, bekend van de "A-team"-remake, en James Marsden, die eerder in "X-men" aantrad, een rol kregen. De opnames van de Amerikaanse versie van "Loft" gaan op 6 juni in New Orleans van start. Erik Van Looy neemt opnieuw de regie voor zijn rekening.

De film "Loft" van Bart De Pauw en Erik Van Looy is de meest succesvolle Vlaamse film ooit. De prent vertelt het verhaal van vijf mannen, een loft en een mysterie wanneer een onbekende vrouw in de loft wordt aangetroffen.