Opnieuw dodelijk ongeval op E34 in Melsele

Op de E34 in Melsele richting Antwerpen is opnieuw een dodelijk ongeval gebeurd. Een lege bus reed in op een vrachtwagen. Vanmorgen is op dezelfde plaats ook een dodelijk ongeval gebeurd, toen reed een taxi er met volle snelheid in op een vrachtwagen.

Op het oprittencomplex op de E34 in Melsele reed een lege bus in op een vrachtwagen. De chauffeur is ter plekke overleden.

De twee rijstroken van de E34 waren een tijdlang versperd en het verkeer stond volledig stil. De Liefkenshoektunnel is tijdelijk tolvrij gemaakt. Vrijdagavond waren de verkeersproblemen opnieuw van de baan.

Vanmorgen was er op exact dezelfde plaats ook een dodelijk ongeval. Toen reed een taxi met volle snelheid in op een vrachtwagen. Die vrachtwagen was het laatste voertuig in een file, veroorzaakt door werken aan Waaslandhaven-Oost. De chauffeur en zijn passagier raakten allebei zwaargewond. Een van de twee is ondertussen aan zijn verwondingen overleden.

Ook zwaar ongeluk op de E17 in Zwijndrecht

Ook op de E17 in Zwijndrecht gebeurde vanmorgen een zwaar ongeluk. Een veertiger raakte levensgevaarlijk gewond toen hij met zijn wagen inreed op een andere personenwagen. Hij moest uit zijn voertuig bevrijd worden door de hulpdiensten.

De ongevallen van vanmorgen veroorzaakten, in combinatie met nog een lichter ongeval in Kruibeke, zware hinder tijdens de ochtendspits. Het verkeer op de E17 verliep lang moeizaam vanaf Sint-Niklaas.