Van Herreweghe presenteert "Pappenheimers"

Het nieuwe seizoen van "De pappenheimers" zal worden gepresenteerd door Steven Van Herreweghe. Tom Lenaerts, die de quiz op Eén normaal gezien presenteert, start met de opnames van een fictiereeks en kan beide projecten niet combineren.

Tom Lenaerts werkt samen met Tom Van Dyck aan de fictiereeks "Met man en macht". Op welke zender de reeks te zien zal zijn, is nog niet bekend. "We zullen wel zien waar ze terechtkomt", klinkt het bij Woestijnvis. Dat kan op VT4 of VijfTV zijn, maar ook op Eén of een andere zender.

"Met man en macht" speelt zich af in het Vlaamse dorp Ransegem, tegen de achtergrond van de nakende gemeenteraadsverkiezingen. In de cast zitten onder anderen Jan Decleir, Josse De Pauw, Lucas Van den Eynde, Peter Van den Begin, Koen De Graeve, Stijn Van Opstal, Sara De Roo, Natali Broods, Sven De Ridder, Damiaan De Schrijver en Viviane De Muynck. Ook Tom Van Dyck zelf speelt mee.

Steven Van Herreweghe is bekend van het programma "De jaren stillekens" dat twee seizoenen op Eén liep. Eerder werd al bekendgemaakt dat er geen nieuw seizoen van dat programma komt, dus Van Herreweghe had de handen vrij in het najaar.