E19 in Loenhout weer vrijgemaakt

Op de E19 Nederland-Antwerpen is vanmiddag een zwaar ongeval gebeurd ter hoogte van Loenhout. De rijbaan was lange tijd volledig afgesloten, maar is nu weer vrijgemaakt. In de staart van de file die ontstond is nog een ongeval gebeurd.

Een oplegger met auto's reed om 12.30 uur in op een vrachtwagen die veevoeder vervoerde. Die reed dan weer in op een voorligger. Twee mensen raakten daarbij lichtgewond. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht.

Gedurende een tijd was de snelweg volledig afgesloten. In de staart van de file die ontstond gebeurde een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens. Er vielen geen gewonden. Een vrachtwagen kon verder rijden, de andere diende getakeld te wordne.

Vanmorgen stond er ook al een monsterfile op de E19. Toen was het aanschuiven tussen Antwerpen en Brussel door een ongeval met twee vrachtwagens.