Geruchten lijken bevestigd: Bruni zwanger

De geruchten over de zwangerschap van Carla Bruni, de "première dame" van Frankrijk, lijken te worden bevestigd. Pal Sarkozy, de vader van president Nicolas Sarkozy, heeft tegen de Duitse schandaalkrant Bild gezegd blij te zijn met zijn kleinkind.
Worden Carla Bruni en Nicolas Sarkozy binnenkort moeder en vader?

"Voordien wilden beiden het geslacht van het kind niet weten", zegt Pal Sarkozy (foto) in Bild, "maar ik ben zeker dat het een meisje wordt dat zo mooi is als Carla." Eerder had Marisa Bruni-Tedeschi, de moeder van Carla Bruni, zich tijdens een diner van een kunstgenootschap laten ontvallen dat ze er "gauw een kleinkind bijkrijgt".

De geruchten over een mogelijke zwangerschap van Bruni circuleren nu al enkele weken, maar van een officiële bevestiging is nog geen sprake. Gistermiddag was de presidentsvrouw nog de centrale gast van het middagjournaal van de commerciële zender TF1. "Ik weet dat u niet graag hebt dat over uw privéleven wordt gepraat, maar ik wil u gewoon feliciteren", hengelde tv-presentator Jean-Pierre Pernaud. Hij moest het stellen met een "ik feliciteer u ook".

Nicolas Sarkozy en Carla Bruni trouwden 3 jaar geleden. Sarkozy heeft drie kinderen uit zijn vorige twee huwelijken en Bruni heeft al een zoontje van 10.