Siffer creative director publishing bij Sanoma

Thomas Siffer (foto) is bij Sanoma Media Belgium aangesteld als creative director publishing. De voormalige Story-hoofdredacteur zal aan de zijde werken van Christine Festjens, de nieuwe publishing director.

Festjens werkt al sinds 2007 bij Sanoma als business unit manager extended products.

Vier nieuwe publishers rapporteren aan het nieuwe duo: Mie Van der Auwera wordt publisher Young Women, Trui Lanckriet wordt publisher Upscale Women, Géraldine 't Serstevens wordt publisher Infotainment en Karen Hellemans wordt publisher Family Women.

Anne-Sophie Kersten, de huidige hoofdredacteur van de Franse Flair, wordt hoofdredacteur van Flair nationaal.

Op 1 januari 2011 voegde de Sanoma Group zijn divisies Sanoma Entertainment en Sanoma Magazines samen tot de nieuwe divisie Sanoma Media. In België wordt sinds gisteren een nieuwe bedrijfsnaam, namelijk Sanoma Media Belgium, gehanteerd.