Drieste inbraak bij bedrijven in Heverlee en Tienen

In het bedrijf Demagro in de Ambachtenlaan in Heverlee hebben inbrekers zich vannacht op een drieste manier toegang verschaft. Een half uur later kreeg de politie melding van een soortgelijke inbraak in een bedrijf in de Grijpenlaan in Tienen.

In het bedrijf in Heverlee sloegen de inbrekers het glas van de toegangsdeur aan diggelen met een zwaar voorwerp, vermoedelijk een voorhamer. Ze doorzochten het bedrijf en probeerden daarbij -tevergeefs- de brandkast te stelen.

Door het inbeuken van de deur was het inbraakalarm afgegaan, waarop de bewakingsfirma de politie waarschuwde. Maar toen die ter plaatse kwam, waren de inbrekers al op de vlucht geslagen. 

Een half uur later kreeg de politie melding van een soortgelijke inbraak in een bedrijf in de Grijpenlaan in Tienen. Ook hier drongen de daders het bedrijf binnen door de toegangsdeur te vernielen.