Brusselse metro gaat maandag helemaal "Gaga"

Op maandag 23 mei zullen alle nummers van het nieuwe album van de Amerikaanse popzangeres Lady Gaga non-stop gedraaid worden in de Brusselse metrostations. Dat gebeurt naar aanleiding van de wereldwijde release van "Born this way".

Uit de luidsprekers van de 69 (pre)metrostations zullen tussen 6 en 21 uur uitsluitend nummers van de nieuwe plaat weerklinken.

Het jongste album van de Amerikaanse rockgroep Kings of Leon, "Come around sundown", werd eind vorig jaar op dezelfde wijze gepromoot in de Brusselse metro. "Voor ons is dit een extra manier om de klanten een meerwaarde te bieden op hun traject", luidt het bij de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB.

"Born this way" is het derde album van Lady Gaga en telt veertien nummers. Onder meer "Born this way" en "Judas" werden eerder al uitgebracht als singles.

Meest gelezen