Combitickets voor Pukkelpop zijn uitverkocht

Alle combitickets voor Pukkelpop zijn uitverkocht. Dat heeft festivalorganisator Chokri Mahassine laten weten. "Om het comfort en de veiligheid op het terrein en op de camping te garanderen, worden er enkel nog dagtickets voor vrijdag en zaterdag verkocht", luidt het.

Vorig weekend werd al bekendgemaakt dat de dagtickets voor 18 augustus uitverkocht waren. Het festival raadt opnieuw op zijn site aan geen tickets van derden over te kopen. "Alle tickets zijn op naam en niet overdraagbaar", staat er te lezen. Net als vorig jaar zal Pukkelpop werken met een omruilkassa aan de ingang.

Pukkelpop vindt plaats in Kiewit (Hasselt) van 18 tot en met 20 augustus. Op de affiche prijken 200 bands, met onder meer dEUS, Eminem, The Offspring en Foo Fighters.