Bedenker "Idool" krijgt ster op Walk of Fame

Simon Fuller (foto) heeft een ster op de Walk of Fame in Hollywood gekregen. De Brit is vooral bekend als medebedenker van de succesvolle talentenjacht "Idols". Fuller bedacht het programma samen met het Britse jurylid Simon Cowell.

Simon Fuller was jarenlang de manager van sterren als de Spice Girls, Annie Lennox en Amy Winehouse. Verder fungeerde hij als manager voor voetballer David Beckham en nem hij in maart van dit jaar ook Formule 1-piloot Lewis Hamilton onder zijn hoede.

Bij de onthulling van de ster in Hollywood waren onder anderen Jennifer Lopez, ex-Spice Girl Victoria Beckham en de Amerikaanse idoolwinnares Kelly Clarkson aanwezig.

De talentenjacht "Idols" is erg populair werd ondertussen al door meer dan 120 landen opgepikt. In de Verenigde Staten behoort "Idols" al jaren tot de vaste afspraak van miljoenen tv-kijkers en ook bij ons waren op VTM al vier seizoenen van de Vlaamse versie van "Idool" te zien.