The Ting Tings en D12 komen naar Pukkelpop

The Ting Tings, The Twilight Singers en D12 komen naar Pukkelpop. Organisator Chokri Mahassine heeft enkele nieuwe namen bekendgemaakt voor het festival dat van 18 tot 20 augustus plaatsvindt.

Op donderdag 18 augustus verwelkomt Pukkelpop Foster The People, Smith Western en MNDR. Vrijdag wordt versterkt met het Britse popduo The Ting Tings, de Amerikaanse band The Twilight Singers met Greg Dulli, het rapcollectief D12 met onder anderen Eminem, Gomez, Make Do And Mend en Kids in Glass Houses.

Op zaterdag 20 augustus worden OFWGKTA, The Joy Formidable en Other Lives aan de affiche toegevoegd. De eerder aangekondigde hoofdacts op het festival zijn Foo Fighters, Eminem (foto), The Offspring en dEUS.

De organisatie van Pukkelpop laat weten dat alle tickets vlot over de toonbank gaan. Alle combitickets en dagtickets voor donderdag zijn uitverkocht.