Black Box Revelation tekent bij Letterman

De Belgische rockband Black Box Revelation heeft een contract getekend bij C.E. Music, het platenlabel van de Amerikaanse talkshowhost David Letterman. "Er is ook een kans dat we in zijn show zullen spelen, maar dat ligt nog niet vast", zeggen Dries Van Dijck en Jan Paternoter op Studio Brussel.

Black Box Revelation is volop bezig aan een Amerikaans avontuur. Het derde album van het duo, dat in het najaar verwacht wordt, werd opgenomen in de homestudio van Alain Johannes, de producer van Queens Of the Stone Age.

Maar een harde plaat wordt "My perception", zoals ze heet, niet. "Ze is helemaal Black Box, maar dan drie levels verder", vinden de bandleden, die het album ook als "zomers" omschrijven. De nieuwe single "Rattle my heart" komt binnenkort uit. Bram Willems draaide hem nu al even op StuBru.

Volgende maand vertrekt Black Box Revelation alweer naar de VS voor een tour die bijna een maand lang zal duren. De band speelt o.a. op het gerenommeerde Bonnaroo Music Festival. Begin juli zijn Jan Paternoster en Dries Van Dijck terug in het land. Op 3 november stellen ze hun nieuwe plaat voor in de Brusselse AB.