Affiche van Couleur Café vervolledigd

De organisatie van Couleur Café heeft met Dj Shadow, Kid Koala en Calle 13 de affiche van het muziekfestival vervolledigd. Eerder werden onder anderen Ziggy Marley, Selah Sue, Absynthe Minded en Merdan Taplak aan het programma toegevoegd.

Met Dj Shadow (foto) zet Couleur Café een hiphop-pionier op het hoofdpodium. Shadow maakte met "Endtroducing" in 1996 het eerste volledige gesamplede album en haalde daarmee het Guinness Book of Records.

Ook het Porto Ricaanse duo Calle 13 is met 10 Latin Grammy Awards en 2 Grammy Awards op het palmares een grote naam in het circuit. De Canadese dj Kid Koala staat dan weer bekend voor zijn experimentele stijl aan en met de draaitafels.

Couleur Café vindt plaats van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni op de terreinen van Tour & Taxis in Brussel. Het volledige programma staat op de officiële website.