Strauss-Kahn krijgt nieuwe verblijfplaats

Dominique Strauss-Kahn, de ex-topman van het Internationaal Monetair Fonds, is overgebracht naar een nieuwe verblijfplaats in het zuidwesten van Manhattan in New York. Hij moet er blijven in afwachting van het proces over zedenfeiten.
Een lachende DSK verlaat zijn vorige verblijfplaats.

De ex-baas van het IMF kwam begin vorige week in opspraak. Hij zou in een hotel in New York geprobeerd hebben om een dienster aan te randen. Strauss-Kahn, vaak "DSK" genoemd, moest naar de cel en bleef aangehouden. Hij mocht de cel verlaten nadat hij een borgsom had betaald. Maar hij staat nog steeds onder huisarrest.

Nu is de 62-jarige DSK overgebracht naar een huis in het zuidwesten van Manhattan. Daar zou hij blijven tot aan het proces. Op 6 juni moet DSK opnieuw voor de rechter komen en dan zou duidelijk worden wanneer het proces zal plaatsvinden. Strauss-Kahn blijft de beschuldigingen ontkennen.