Evy Gruyaert presenteert dierenprogramma's

Evy Gruyaert wordt het gezicht van het nieuwe programma "Zoo of love" op Eén. Ze zal ook de reportages van "De zoo-reporters" op Ketnet inlezen, een programma waarvoor de jongerenzender op zoek is naar jonge reporters.

De VRT werkt samen met de Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen (Zoo Antwerpen en Planckendael) aan twee nieuwe programma's over dieren, met een focus op de kweekprogramma's van de zoo voor dieren in moeilijkheden.

In "Zoo of love" presenteert Evy Gruyaert reportages over mensen die zich inzetten voor het behoud van biodiversiteit. In het programma worden verschillende kweekprogramma's van de Zoo Antwerpen gevolgd. Het programma wordt ten vroegste in 2012 uitgezonden op Eén.

Ketnet maakt "De zoo-reporters". Evy Gruyaert zal het programma inlezen. Voor het dagelijks reportagemagazine voor en door kinderen is Ketnog nog op zoek naar jonge dierenvrienden die willen meewerken aan "De zoo-reporters".

Meest gelezen