Vluchtende autodieven richten ravage aan

In Sint-Jans-Molenbeek hebben enkele autodieven vanmorgen heel wat schade aangericht tijdens een achtervolging door de politie. Ze konden uiteindelijk worden ingerekend.

De daders hadden een wagen gestolen in de Zaadstraat. Een politiepatrouille kreeg de gestolen auto in het vizier en zette de achtervolging in.

De dieven sloegen op de vlucht richting het kanaal en reden enkele eenrichtingsstraten aan de verkeerde kant in. De wagen botste tegen verschillende geparkeerde auto's en bracht voetgangers in gevaar.

Toen de dieven plots op de rem gingen staan, werden ze achteraan aangereden door een politiewagen. De drie sloegen vervolgens te voet op de vlucht. De politie rekende twee van hen in aan het Weststation, de derde kon in zijn woning in de boeien worden geslagen.