Sterrenmeisje eist geen schadevergoeding meer

De 20-jarige Kimberley Vlaeminck, beter bekend als het sterrenmeisje, eist niet langer een schadevergoeding van de Kortrijkse tatoeëerder Rouslan Toumaniantz. Dat schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Kimberley Vlaeminck kwam twee jaar geleden in het nieuws nadat er tientallen sterretjes op haar gezicht waren getatoeëerd. Zelf zei ze dat ze drie sterretjes had gevraagd, maar in slaap was gevallen tijdens het tatoeëren.

Toen ze wakker werd, stonden er maar liefst 56 sterretjes van haar voorhoofd tot in haar hals. De tatoeëerder ontkende en zei dat hij gewoon had gedaan wat ze hem had gevraagd.

Het meisje eiste 3.000 euro schadevergoeding, maar die eis heeft ze ondertussen laten vallen. De kosten voor een advocaat lopen te hoog op, zegt ze. Tegen het einde van de zomer zouden al haar sterren verwijderd moeten zijn. Daarna wil ze een nieuwe tatoeage laten plaatsen, een die gaat van onder een arm tot onder de navel.