Aanval op zangeres Joss Stone verijdeld

De Britse politie heeft 2 mannen aangehouden die afgelopen maandag het huis van zangeres Joss Stone (24) wilden binnendringen en haar wilden aanvallen.

Stone laat weten dat "alles gaat goed met haar en dat ze gewoon haar leven leidt". Ze wordt op de hoogte gehouden van het verloop van het onderzoek. Het is niet duidelijk of ze maandag in haar huis in Cullompton, 280 kilometer ten zuidwesten van Londen, was.

In de koffer van de auto van de twee dertigers werden voorwerpen (o.m. een samoeraizwaard) gevonden die de politie deden vermoeden dat het duo plannen had voor een aanval op Stone. Uiteindelijk is er geen diefstal gepleegd en is er aan niemand schade berokkend.

Joss Stone brak in 2003 door met het album "The soul sessions". Momenteel maakt ze, samen met Mick Jagger, Damian Marley en Dave Stewart, deel uit van de groep Super Heavy. In de tv-reeks "The Tudors" speelt ze de vierde vrouw van Henry VIII.

Deze zomer gaat Joss Stone op tournee door Europa. Ze treedt op dinsdag 26 juli ook op in het Rivierenhof in Antwerpen.