Nathalie Meskens wordt kapster-advocate

Actrice Nathalie Meskens krijgt de hoofdrol in een nieuwe fictiereeks op VTM. Meskens gaat de rol van Danni Lowinski vertolken, een ex-kapster die het wil maken als advocate. De serie speelt zich af in Genk.

De reeks "Danni Lowinski" wordt geproduceerd door Sultan Sushi. De regie is in handen van Christophe Ameye en Gijs Polspoel, die ook geregisseerd hebben voor "De Rodenburgs". "Danni Lowinski" zal in 2012 op VTM te zien zijn.

De provincie Limburg en de stad Genk steunen de reeks. "Het is de ideale manier om de verborgen kwaliteiten en charmes van Genk in de kijker te plaatsen", zegt Wim Dries, burgemeester van Genk.

Nathalie Meskens brak door in 2004 met haar rol in de televisieserie "Kaat & co" op Eén. In 2009 speelde ze samen met haar echtgenoot Jeroen Van Dyck in de telenovelle "David" op VTM. Ze is ook een van de actrices in het komische programma "Tegen de sterren" op. Dit jaar kreeg ze de Televisiester voor beste actrice en de prijs voor Vlaamse televisiepersoonlijkheid.