Vanaf woensdagmiddag bussen naar Rock Werchter

Vanaf woensdag 29 juni zet De Lijn extra bussen in naar Rock Werchter. Tot en met 4 juli vervoeren 60 extra bussen en 175 chauffeurs de festivalgangers tussen het station van Leuven en de omgeving van de festivalweide.

Vorig jaar maakten 106.000 muziekliefhebbers gebruik van de extra bussen. De bussen rijden naar 2 locaties in de omgeving van de festivalweide (Achterheidestraat in Werchter en Wijgmaalsesteenweg in Haacht).

De bussen rijden al op woensdag 29 juni omdat de campings in Haacht dan ook al openen. Op woensdag rijden de bussen richting Werchter van 14 tot 22 uur. Tijdens de festivaldagen rijden ze van 9 tot 22 uur.

Richting Leuven rijden de bussen tijdens het festival tot 3 uur 's nachts en op maandag van 8 tot 13 uur.

De hoofdacts van Rock Werchter zijn dit jaar onder anderen Coldplay, Kings Of Leon, The Chemical Brothers en The Black Eyed Peas.