Droomhuis blijkt vol slangen te zitten

De droom van het gezin Sessions, namelijk een eigen huis waarin hun drie kinderen naar gelieven konden ravotten, werd een heuse nachtmerrie, toen bleek dat het huis geteisterd werd door slangen. Niet een paar, maar honderden slangen hadden immers het huis overgenomen en maakten iedere normale huiselijke activiteit onmogelijk. Na drie maanden besloot het gezin te verhuizen. Maar wie wil het "horrorhuis" in Idaho (VS) nu nog kopen?

Overal kwamen de eigenaars de slangen tegen: in hun bed, op de plafonds, in hun afvalzakken (zie grote foto). Ze hoorden hen zelfs tussen de muren schuifelen. Vader Ben Sessions op ABC News: "Wanneer je dat gesis van die slangen hoorde, dat deed je haren rechtop staan." "Een echte nachtmerrie", voegde moeder Amber eraan toe.

Toen ze het huis kochten, vonden ze het nochtans een geweldige deal: niet al te duur en met vijf slaapkamers. Ze zeggen het huis in goed vertrouwen gekocht te hebben van de vorige eigenaar, ook al had deze hen opmerkzaam gemaakt van het feit dat er een slangenprobleem zou kunnen zijn. Maar dat het zo erg was hadden ze nooit verwacht. Ben Sessions zou op sommige dagen tot meer dan 40 slangen gedood hebben.

Volgens biologen zou het probleem niet de slangen, maar het huis zelf zijn, dat geplaatst werd bovenop een broedplaats voor slangen. Zij vinden blijkbaar nu slechts één plaats om naar boven te komen, namelijk via het huis.

De Sessions zijn intussen verhuisd, en hebben, om de lening te kunnen af betalen, het huis aan de bank moeten afstaan. Volgens ABC News is momenteel niet duidelijk wat die ermee gaat doen, omdat niemand zo’n huis wil kopen.

lees ook