Leeftijdsverschil ook voor playmate onoverbrugbaar

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel toen Playboy-stichter Hugh Hefner begin deze week liet weten dat zijn huwelijk met playmate Crystal Harris niet zou doorgaan. Volgens sommige bronnen zou vooral het leeftijdsverschil van 60 jaar een van de redenen van de breuk zijn. Nochtans had de 25-jarige Harris haar voorzorgen genomen om tenminste te kunnen meepraten met haar veel oudere en dus wijzere verloofde. Al leverde het haar uiteindelijk dus niets op.

Toeval of niet, op de dag dat het huwelijk geannuleerd werd, verscheen op de comedysite "Funny or die" een filmpje met Harris, waarin de blondine haar eigen "Playboy App" voor iPhones aanprijst. Door deze applicatie kunnen jongeren op een eenvoudige en snelle manier kennis maken met zaken waarin ouderen geïnteresseerd zijn, "wat wel nuttig is wanneer je een relatie hebt met iemand die 60 jaar ouder is en helemaal niet begrijpt waarover hij het heeft". Dus geen tijd meer voor drama wanneer iets niet begrepen wordt.

Zo zal Harris, geboren in 1986, zich niet langer belachelijk maken wanneer Hefner, geboren in 1926, haar vraagt of "ze in de stemming is voor een Casablanca" of om een gesprek te voeren over een vorige president.

Mocht het toch nog te moeilijk zijn, dan biedt de applicatie ook gesimplificeerde vergelijkingen aan: Cary Grant was de George Clooney van nu, of The Everly Brothers waren The Jonas Brothers van nu. Ten slotte zal Harris niet langer in affronten vallen door "Wereldoorlog i-i" te zeggen.

Wellicht zag Harris zelfs met haar eigen hulpmiddel het bos door de bomen niet meer en koos ze uiteindelijk het hazenpad. Het promotiefilmpje van "The Playboy App" kunt u hier bekijken.

lees ook