Tweeling stuurt spelende hond wandelen

In een filmpje op YouTube is te zien hoe een hond bij een tweeling tevergeefs aandringt op spelplezier. Keer op keer legt hij een bal in de koets van de twee meisjes, maar de zussen geven geen krimp.

De zwarte Labradoodle Marley doet er werkelijk alles aan om de twee meisjes ervan te overtuigen met hem te spelen. In een ultieme poging legt hij zelfs de bal in hun handjes, maar het resultaat blijft hetzelfde: een twee jaar oude hond die de zes maanden oude tweeling niet weet te enthousiasmeren.

Volgens de moeder van de tweeling is Marley niet aan zijn proefstuk toe. "Hij wil altijd spelen. Al van toen ze drie maanden waren, stond hij met de bal aan hun wieg. Na al die maanden heeft hij nog steeds niet door dat ze hem afwijzen", lacht moeder Yvette.

lees ook