Zoon voor Kate Hudson en Matthew Bellamy

De Amerikaanse actrice Kate Hudson (32) is zaterdag in Los Angeles bevallen van een zoon. Haar verloofde Matthew Bellamy (33), frontman van de Britse rockgroep Muse, is de vader. De naam van de baby is nog niet bekendgemaakt.
Kate Hudson tijdens de première van "Something borrowed" (3 mei 2011).

Hudson en Bellamy (foto in tekst) zijn sinds april verloofd. De actrice heeft al een zoon Ryder (7), samen met Chris Robinson van de groep Black Crowes. In 2007 ging het koppel uit elkaar.

In 2000 was Hudson genomineerd voor een Oscar voor haar rol in "Almost famous". Sindsdien was ze te zien in romantische komedies zoals "Fools gold" en "How to lose a guy in 10 days". Bellamy is de zanger van de rockgroep Muse, die scoorde met nummers als "Plug in baby", "Starlight" en "Invincible".