Achterste van Pippa krijgt eigen internetserie

Hoewel het huwelijk van prins William en Kate Middleton al enige tijd achter de rug ligt, blijft jongere zus Pippa het onderwerp van talrijke gesprekken. De Britse fotografe Alison Jackson gaat nu een internetserie maken over het zitvlak van Kates jongere zus.

De serie, die op YouTube te zien zal zijn en op de eigen site van Jackson, moet de kijker tonen hoe je het perfecte achterste van Pippa Middleton kan krijgen. De satirische fotografe heeft ook al een toepasselijke naam voor de internetserie: "How to create the perfect Pippa bottom."

Jackson, die ooit een BAFTA won voor de BBC2-serie "Doubletake", zegt in Daily Mail dat ze erg professioneel te werk is gegaan om een vrouw te vinden met een nagenoeg identiek zitvlak als Pippa. "Het was een moeizame zoektocht, want we zochten twee vrouwen. De eerste vrouw moest dat typische Pippa-achterste hebben en de tweede vrouw moest dan weer een gezicht hebben dat op haar leek."

Uiteindelijk werden de billen van Gabriella Parris uitverkoren. In de internetserie zal ze verschillende lichaamsoefeningen moeten doen om aan te tonen hoe je het perfecte Pippa-zitvlak krijgt. Naast haar serie "Doubletake" raakte de 41-jarige Jackson vooral bekend voor haar foto's van dubbelgangers van wijlen prinses Diana.

lees ook