Uitgaan met uw droomvrouw? Gewoon vragen!

Mila Kunis, een bekende actrice uit de tv-serie "That '70s show", heeft vanuit Afghanistan een heel bijzondere vraag gekregen. De Amerikaanse militair Scott Moore plaatste op YouTube een filmpje om de actrice uit te vragen voor een bal. Tot zijn grote verbazing gaat Kunis in op zijn vraag.

De Amerikaanse sergeant kwam vorige week op het idee om met een filmpje op YouTube de vraag te stellen aan de actrice uit "That '70s Show". De man behoort tot het derde bataljon van de marinetroepen in de Afghaanse stad Musa Qala en met het nakende bal van het leger op 18 november in North Carolina, wilde hij graag hoge ogen gooien met zijn balpartner.

De Amerikaanse televisiezender Fox confronteerde tijdens een dubbelinterview de nietsvermoedende Kunis met het filmpje. Zij viel uit de lucht, maar na een kleine aarzeling besloot ze om toch in te gaan op de vraag van de sergeant in Afghanistan. Justin Timberlake, die ook aanwezig was, beloofde plechtig alles in het werk te stellen om de actrice op 18 november in North Carolina te krijgen. Of sergeant Moore zijn droomdate als danspartner krijgt, weten we pas over enkele maanden.

 

lees ook