"Je komt naar mijn show om te dansen, niet om te vechten"

Dave Grohl (archieffoto), de frontman van Foo Fighters, heeft maandagavond zijn optreden op het iTunes-festival in Londen stilgelegd om een vechtende fan de les te lezen. "Je komt naar mijn show om te dansen, niet om te vechten."

Op beelden is te zien hoe Grohl kwaad wordt wanneer hij opmerkt dat iemand in het publiek zich misdraagt. "Je komt naar mijn show om te dansen, niet om te vechten", roept hij "de kerel in het gestreepte shirt" toe. Grohl maant de fan aan om hem aan te kijken en om meteen de zaal te verlaten en hij gooit er een resem scheldwoorden tegenaan.

Zijn bolwassing werd op luid applaus onthaald. "Dit soort onzin pik ik niet. Jullie zijn hier gekomen om jullie te amuseren en hij kan gaan", besloot Grohl alvorens weer verder te spelen.

Foo Fighters is momenteel op tournee om zijn nieuwe album "Wasting light" te promoten. Op donderdag 18 augustus is de groep headliner op Pukkelpop.