Blink 182 brengt nieuwe single uit

De Amerikaanse punkrockgroep Blink 182 brengt morgen voor het eerst in acht jaar tijd een nieuwe single uit. "Up all night" zal op de website van de band worden gepubliceerd.

Blink 182 brak eind jaren 90 door met nummers als "What's my age again", "All the small things" en "Adam's song". In 2005 splitte de band. De groep gaf voor de split verschillende optredens in België en was een veelgedraaide band op muziekzender MTV.

Drummer Travis Barker raakte in 2008 ernstig gewond na een vliegtuigongeluk. De bandleden zochten na het ongeluk opnieuw toenadering tot elkaar en in 2009 bevestigde zanger en bassist Mark Hoppus dat er opnieuw plannen waren voor een reünie van Blink 182. In 2010 stond de groep op het podium van Pukkelpop. In het najaar volgt een nieuw album.