Netcoördinator MNM naar nieuwsdienst VTM

Robin Vissenaekens, netcoördinator van de openbare hitradio MNM, gaat voor de nieuwsredactie van de commerciële zender VTM werken. Vissenaekens werkte zeven jaar bij de VRT. Hij begon als reporter en producer bij Radio Donna en in 2009 werd hij netcoördinator van MNM.

VTM is geen onbekend terrein voor Vissenaekens. Hij werkte er van 1999 tot 2004 als vliegend reporter voor het programma "Het hart van Vlaanderen".

"Het is een moeilijke keuze geweest", zegt Vissenaekens. "MNM is een radiozender met ontzettend veel potentieel en ik wens hen dan ook alle succes toe. De kans om mee te werken op de VTM nieuwsredactie is voor mij een mooie nieuwe uitdaging en die grijp ik dan ook met beide handen."

Vissenaekens gaat nu bij VTM het programma "Royalty" aansturen. Dat programma wordt gemaakt door de nieuwsdienst van VTM.