Vissen, deze beer wordt daar zo moe van

Een natuurfotograaf is erin geslaagd om een opmerkelijke pose van een bruine berin op de gevoelige plaat vast te leggen. Het dier was zo moe na het vangen van een zalm, dat ze met de vis nog in haar klauwen, in slaap viel in het water.

Volgens de Daily Mail duurde het dutje van de berin in de River Falls in Alaska niet lang. Nadat ze de vis had gevangen, is ze naar een plaats gelopen waar de stroming minder zwaar was. Dit moet dan een kalmerend en rustgevend effect gehad hebben op de berin. Een andere beer die de rivier in kwam lopen, maakte abrupt een einde aan het schoonheidsslaapje.

Fotograaf Rick Sheremeta is bijzonder trots op zijn foto. "Hoewel ze slechts een tiental seconden in slaap viel, ben ik tevreden dat ik deze unieke foto heb kunnen trekken."

lees ook