Politie spoort Turnhoutse schutter op

De politie van Turnhout heeft een opsporingsbericht verspreid van de verdachte die vrijdagnacht een man heeft doodgeschoten in een café. De man is voortvluchtig en is gewapend.

In de nacht van vrijdag op zaterdag was het tot een ruzie gekomen in café De Watertoren in Turnhout. Een van de ruziemakers was daarna vertrokken, maar teruggekomen met een vuurwapen. Hij richtte dat wapen op de man met wie hij ruzie had, maar in het tumult werd een andere klant dodelijk geraakt.

De schutter sloeg op de vlucht en is nog altijd spoorloos. De politie kon hem wel indentificeren als de 25-jarige Daniël Langewouters, een man uit de streek rond Turnhout.

De man is gewapend en de politie roept dan ook op tot voorzichtigheid. Voor meer inlichtingen, zie onderstaand opsporingsbericht.

Politie zoekt Daniël Langewouters

Zaterdag rond 3 uur werd in Turnhout in de Warandestraat een man neergeschoten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De verdachte heeft dadelijk na de feiten de vlucht genomen en werd tot op heden nog niet aangetroffen.

De verdachte DANIEL LANGEWOUTERS, een 25-jarige man uit de regio Turnhout, is ca. 1m80 groot en is normaal gebouwd.

Hij heeft korte zwarte haren en heeft een licht getaande huidskleur. De verdachte is vuurwapengevaarlijk en is waarschijnlijk in het bezit van een vuurwapen. Voorzichtigheid is geboden.

Tips/info? Bel gratis 0800-30 300.