Verdachten vluchtmisdrijf Molenbeek opgepakt

In Brussel is nu ook de eigenaar opgepakt van de wagen waarmee de voorbije nacht een dodelijk ongeval veroorzaakt werd. Bij dat ongeval in Sint-Jans-Molenbeel vielen vannacht een dode en vier zwaargewonden. De eigenaar zegt dat hij de wagen uitgeleend had.

De twee Oekraïeners die eerder opgepakt werden, zijn intussen weer vrijgelaten. Zij zaten in de wagen maar zeggen dat ze niet reden en sliepen op het ogenblik van de aanrijding. Ze moeten wel ter beschikking blijven van het gerecht.

Het ongeluk vond iets over twee vannacht plaats aan het kruispunt tussen de Mettewielaan en de Vrijheidslaan in Molenbeek. Een van de auto's zou door het rode verkeerslicht zijn gereden en ramde een andere auto.

In die auto zaten vijf mensen van Marokkaanse afkomst. Een van hen is overleden, de andere vier zijn zwaargewond. Twee vrouwen zouden in kritieke toestand zijn.

De inzittenden van de andere auto sloegen op de vlucht zonder de hulpdiensten te verwittigen.