Kwaad opzet bij brand in Seneffe met 3 doden?

Bij een brand in een gezinswoning in rue de Chèvremont in Seneffe in Henegouwen zijn drie mensen omgekomen, een koppel en hun jong kind. Uit een eerste onderzoek blijkt dat de brand mogelijk de dood van de man moest maskeren.

Het vuur is rond 8.30 uur vanochtend uitgebroken en heeft zich snel verspreid over het huis. De brandweer van Nijvel en La Louvière zijn ter plaatse gekomen om de brand te blussen. De brand was vrij snel geblust zodat de huizen van de buren gevrijwaard bleven.

Uit een eerste onderzoek blijkt dat de brand mogelijk de dood van de man van het gezin moet maskeren. Hij had alleszins een schotwonde. Een autopsie zal moeten uitwijzen welk type wapen gebruikt is. De vrouw en het kind zouden omgekomen zijn door de brand.

Het parket van Charleroi heeft een onderzoek geopend en onderzoeksrechter Martine Michel is ter plaatse gekomen. Er werd ook een expert aangesteld. Het parket gaf geen informatie over de motieven of mogelijke daders.