Weekwinnaar Retroquiz, week 4

De vierde week van de Retroquiz zit er op. Daarom toveren we opnieuw een prijs uit de kast. 30 jaar geleden, op 29 juli traden Charles en Diana in het huwelijk. Over Diana zijn er sindsdien boeken vol geschreven. Wij geven het boek "Dicht bij Diana weg", geschreven door haar butler Paul Burrell.

De winnaar van week 4: Alain Ruys uit Oudenaarde

Blijf meespelen met onze Retroquiz. Elke week wordt er een verrassingsprijs verloot onder een van de deelnemers. Op het einde van de zomer geven we aan de deelnemer met de hoogste score een iPad weg.

De vorige winnaars

Winnaar week 1: Kris Muylle uit Gistel

Op 8 juli vierde Andy Fletcher van de band Depeche Mode zijn 50e verjaardag. De weekprijs van week 1 was de cd/dvd van Depeche Mode, "Some great reward" (re-release uit 2006).

Winnaar week 2: Toon Bras uit Gent

Op 16 juli zou Ginger Rogers 100 jaar geworden zijn. Daarom gaven we een dvd van de film "Top hat" weg, een van de films waarin ze schittert aan de zijde van Fred Astaire.

Winnaar week 3: Hilde Bosschaert uit Mechelen

We gaven het boek "Rembrandt mijn vader" van Bert Natter weg. Op 20 juli 1656 werd Rembrandt failliet verklaard. In het boek leest Rembrandt hoe zijn zoon over hem denkt. Niet alleen zijn successen, maar ook de schandalen en schulden komen aan bod.