Comeback brengt Bush in najaar naar Trix

De Britse groep Bush komt op 18 november naar Trix in Antwerpen. De groep begint in het najaar aan een comeback. In september komt het nieuwe album "The sea of memories" uit. Daaraan wordt meteen een tournee gekoppeld.

Bush werd opgericht in 1992 door Gavin Rossdale (foto) en Nigel Pulsford. De band werd een van de meest succesvolle rockgroepen uit de jaren 90, met hits als "Comedown", "Glycerine" en "Swallowed". Bush verkocht meer dan 16 miljoen albums. In 2002 splitte de band.

Nu is Bush terug, met zanger Gavin Rossdale en drummer Robin Goodridge, maar zonder gitarist Nigel Pulsford en basgitarist Dave Parsons.

"Gavin Rossdale en co willen niet zomaar een kopie zijn van Bush van de jaren 90. "The sea of memories" draagt nog steeds het handelsmerk van het bekende Bush, maar we horen meer stevige gitaren, hypnotiserende beats en sublieme teksten", laat Live Nation weten in een persbericht.

Tickets voor het concert in Antwerpen zijn te koop vanaf 4 augustus.