Recordoplage voor tweede "Dagelijkse kost"

Het tweede kookboek in de reeks "Dagelijkse kost" zal op 200.000 exemplaren gedrukt worden. Dat is een record. Het boek met recepten van tv-kok Jeroen Meus verschijnt in september.

Het eerste "Dagelijkse kost"-boek ging al 160.000 keren over de toonbank. Het boek is nog maar sinds april te koop. "Daarmee is het de snelst verkopende titel ooit in de Vlaamse boekenwereld", zegt Uitgeverij Van Halewyck in Het Nieuwsblad.

Vorig jaar verscheen het nieuwe boek van de andere populaire tv-kok Piet Huysentruyt in een eerste druk op 100.000 exemplaren. Dat was toen ook een record. Ondertussen zijn er al 180.000 stuks verkocht van "SOS Piet 4". Opvolger "SOS Piet 5" ligt in september in de rekken. 

Vanaf september krijgt het tv-programma "Dagelijkse kost" een nieuw uitzenduur op Eén. Het komt dan na "Het journaal" van 18 uur in plaats van ervoor.