Cadillac rijdt in zwembad

Afgelopen maandag waren de bewoners van een flatgebouw in Fort Lee, New Jersey (VS), getuige van een ongewoon kijkspektakel. Een Cadillac was er immers in hun privézwembad gereden. De wagen stak met zijn voorste wielen in het heldere water, terwijl een van de achterste wielen nog net op het droge kon blijven. De brandweer kon de man in de wagen uit zijn hachelijke situatie bevrijden.

Het ging dit keer niet om een blondine die haar dure wagen op een ietwat vreemde manier schade toebracht, zoals onlangs in Monte Carlo. Volgens Jeff Silver van de plaatselijke brandweer ging het om "een ietwat oudere man". Voor hij in het zwembad reed, botste de betrokkene eerst met een stenen omheining.

"Het slachtoffer was, nadat hij terug op het droge was, bij bewustzijn en reageerde alert", aldus Silver aan de nieuwswebsite Fort Lee Patch. Ook ooggetuigen bevestigden dat de man ongeschonden uit de wagen gehaald werd, ook al werd hij voor observatie naar een ziekenhuis vervoerd.

Hoe de Cadillac in het water belandde, is nog onduidelijk en wordt momenteel onderzocht.

lees ook