Extra signalisatie naar de E34 in Ranst

Er komt extra signalisatie aan de splitsing van de E313 en de E34 in Ranst ter hoogte van de werken om van de pechtstrook een spitsstrook te maken. Wie de meest linkse rijstrook kiest, mag niet meer afslaan in Ranst naar de E34 maar dat stond blijkbaar onvoldoende aangeduid.

"We merken dat heel wat mensen niet naar de borden kijken", zegt Pieterjan Rynwalt van Wegen en Verkeer. "We hadden een aantal borden geplaatst waarop stond dat wie de linkerrijstrook neemt, de E34 niet op zal kunnen of toch niet op de normale manier. Die zal dan via Massenhoven moeten rijden. Maar mensen hebben daar niet altijd evenveel oog voor of hun gps zegt gewoon "rechtdoor"en dan moet je een hele waaghalzerij uitvoeren om toch op de E34 te geraken. Die onveilige situatie willen we vermijden."