Lieven Debrauwer heeft "Koningin van Lombardije" af

Regisseur Lieven Debrauwer toert al een tijdje met de muzikale voorstelling "Lieven De Brauwer is eindelijk zwanger". Van de liedjes uit de voorstelling wordt momenteel een cd gemaakt. Gisteren zijn de opnames gestart. Er zal ook een nummer voor actrice Ann Petersen op de cd staan.

De voorstelling "Lieven Debrauwer is eindelijk zwanger" wordt rijk geïllustreerd met foto's, filmbeelden en Nederlandse cabaretnummers van onder anderen Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, Jasperina de Jong, Toon Hermans en Dorus.

Het eerste nummer, "Koningin van Lombardije", werd gisteravond ingeblikt. Op de cd zal ook een West-Vlaamse versie staan van "Twee motten" en een nummer voor wijlen Ann Petersen, met wie Debrauwer samenwerkte voor de film "Pauline en Paulette".

Debrauwer hoopt zijn cd ergens in september uit te brengen, maar zoekt nog sponsors.