Vechtpartij in provinciaal domein Vrijbroekpark

Gisteravond hebben een 20-tal personen gevochten in het provinciaal domein Vrijbroekpark in Mechelen. Een aantal vechtersbazen zaten op een terrasje iets te drinken toen ze werden aangevallen door 15 anderen. 2 slachtoffers kwamen in het ziekenhuis terecht.

“6 personen waren op een terrasje iets aan het drinken toen ze werden aangevallen door een groep van een 15-tal personen”, aldus Nele Poelmans van het parket van Mechelen. “Toen de politie ter plaatse kwam, was iedereen al verdwenen.”

Over de aanleiding van de vechtpartij is nog niets bekend. “Ook de identiteit van de daders is voorlopig onbekend”, aldus Poelmans. Twee ernstig verwonde slachtoffers zijn met verschillende steekwonden opgenomen in het ziekenhuis. Ze konden nog niet worden ondervraagd. Het is ook nog niet duidelijk of de steekwonden veroorzaakt werden door een mes of door gebroken glas.