Auto rijdt onder vrachtwagen op de E19

Aan de werkzaamheden op de E19 in Rumst is vannacht een zwaar verkeersongeluk gebeurd. Een personenauto is onder een vrachtwagen gereden die er in de file stond aan de werkzaamheden. De bestuurder van de auto is zwaargewond geraakt.

Gisteravond is het Agentschap Wegen en Verkeer gestart met de voorbereidingen voor de werkzaamheden op de E19 richting Brussel tussen Kontich en Mechelen-Noord. 's Avonds is de signalisatie aangebracht, sinds vanochtend om 9 uur is de doorsteek door de middenberm opengesteld. De omleiding blijft zo tijdens de gehele duur van de werkzaamheden.

Het zwaar verkeersongeluk is gebeurd tijdens de voorbereidingswerkzaamheden. De bestuurder van de auto had niet opgemerkt dat de vrachtwagen voor zich op de weg stil stond. De auto is onder de vrachtwagen gereden. De brandweerkorpsen van Boom en Kontich kwamen ter plaatse om de bestuurder van de auto te bevrijden uit de auto. De bestuurder is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De nieuwe verkeerssituatie aan de E19 veroorzaakt vooralsnog geen verkeershinder op de snelweg.