Vader en zus verdacht van beramen moord

Het parket van Dendermonde verdenkt de vader en de zus ervan achter de moord te zitten op een aannemer uit Schellebelle. Het lichaam van de 37-jarige man werd vorige week teruggevonden op de oprit van de vader.

Het parket van Dendermonde heeft in totaal 6 verdachten aangehouden in verband met de moord op een 37-jarige man op de oprit van zijn vader. Het gaat om de 70-jarige vader van het slachtoffer, zijn zus en nog eens 4 anderen. Die zouden zijn ingeschakeld om de moord te plegen.

De man is vermoord met drie kogels, het moordwapen is vooralsnog niet gevonden. Tijdens het buurtonderzoek verklaarde iedereen dat ze geen schoten hadden gehoord.

Het slachtoffer leefde al jaren in onmin met zijn vader. Mogelijk zou afpersing een motief geweest zijn voor de moord. Zowel de vader als de zus ontkennen dat ze iets met de moord te maken hebben.