Zoon van Anthony Quinn is overleden

Francesco Quinn is vrijdagnacht op 48-jarige leeftijd overleden. De zoon van Oscarwinnaar Anthony Quinn stierf vermoedelijk aan de gevolgen van een hartaanval in de buurt van zijn huis in Malibu in California.

Francesco Quinn zakte in de buurt van zijn huis in elkaar op straat. Een buurman en zijn vrouw Valentina probeerden hem te reanimeren, maar de hulp kon niet baten. Hij stierf op 48-jarige leeftijd.

De zoon van Anthony Quinn was net als zijn vader een acteur en speelde rollen in de langspeelfilms "Platoon", "The old man and the sea" en "The translator". Hij was ook te zien in verschillende Amerikaanse televisieseries "JAG", "CSI" en "The shield".

Francesco Quinn was de derde zoon van Anthony Quinn en zijn tweede echtgenote, de Italiaanse Iolanda Addolori. Hij is geboren in 1963 in Rome, maar groeide op in de VS. Zijn Oscarwinnende vader stierf tien jaar geleden op 86-jarige leeftijd. Francesco Quinn had een kind met zijn tweede vrouw Valentina Castellani (foto). Uit een vorig huwelijk met Julie McCann had hij twee kinderen.