"Mijn moeder viel bijna flauw op de filmset"

’s Werelds mooiste Ryan Reynolds was eind vorige week te gast in het Amerikaanse praatprogramma "Late Night with Jimmy Fallon" om zijn nieuwste film te promoten. Daar vertelde hij dat hij zijn moeder uitgenodigd had om een dag lang de filmopnames bij te wonen "om haar een plezier te doen". "Maar wat mijn moeder te zien kreeg, deed haar bijna flauw vallen, daar op de filmset", aldus Reynolds.

Reynolds speelt in de film "The Change-Up" een acteur die zijn brood verdient door mee te spelen in soft-erotische films, maar zijn geest wordt vervangen door dat van een saai gezinstype. Dus dacht Reynolds dat hij geen gevaar liep dat er op de dag van zijn moeders bezoek een ietwat gewaagde scène zou gefilmd worden.

"Ik kijk nooit vooraf naar de dagplanning van de opnames. Maar juist op de dag dat ik mijn moeder liet overvliegen naar Atlanta, had ik een scène met een 60-jarige pornoster. Zij moest haar bh uitdoen en haar borsten zagen er juist uit als Marty Feldman, het ene oog in de ene richting, het andere oog in de andere richting", aldus de acteur, die almaar dieper wegzonk van schaamte.

Reynolds: "Ik keek in de richting van mijn moeder en probeerde haar duidelijk te maken dat het feit dat ik in zo'n scène moest spelen, niet haar schuld was, dat zij daar niets mee te maken had. Het was gruwelijk. Mijn moeder viel bijna flauw daar op de filmset."

De 34-jarige acteur is momenteel in de Belgische filmzalen te zien in "The Green Lantern". Vorig jaar werd hij verkozen tot "Sexiest Man Alive".

lees ook