Jong N-VA roept Di Rupo vervroegd terug uit vakantie

De jongerenafdeling van de N-VA is vandaag Elio Di Rupo (PS) symbolisch gaan opwachten op de luchthaven van Zaventem. Ze roepen hem vervroegd terug uit vakantie. De Vlaams-nationalisten willen met de ludieke actie aantonen dat het de formateur volgens hen ontbreekt aan een "sense of urgency”.

Jong N-VA vindt dat formateur Elio Di Rupo, in navolging van veel van zijn Europese collega’s, zijn werk moet voortzetten en moet terugkeren uit vakantie. Enkele jong N-VA’ers hebben hem symbolisch - mét bordjes - opgewacht op de luchthaven van Zaventem. “Wij hopen dat hij terugkomt, maar we weten dat de kans klein is dat hij hier effectief staat", aldus Kim Van Cauteren jongerenvoorzitter van de N-VA. "We willen hem opwachten en onze economische eisen aan hem voorleggen."