"Er zijn baby’s die hiermee kunnen lachen"

Hoe lieflijk kan een tafereel zijn: een baby die zich laat meeslepen door een zacht muziekje van een speeltje dat misschien wel voor lange tijd zijn hart zal stelen. Maar het venijn zit in de staart en de realiteit komt erg hard aan. Voor sommigen reden om in een harde bulderlach uit te breken, anderen vinden dit dan weer om te huilen. Hoe eenvoudig het leven zoals het is ook kan zijn, het lokt in dit geval de nodige controversiële reacties uit.

Het filmpje werd enkele maanden geleden al gepubliceerd op YouTube, maar vindt nu pas zijn weg op het wereldwijde web. En de reacties zijn navenant.

Positief: "Hou op met te overreageren op dit filmpje", "Een kind moet leren omgaan met dergelijke dingen. Het is niet dat deze mensen hun kind hebben gedood", "Dit is ronduit hilarisch", "Baby’s huilen nu eenmaal. En ik ken baby’s die hiermee kunnen lachen", "Het is juist de bedoeling van zo’n speeltuig dat het kind schrikt".

Negatief: "Dit kind zal ooit op safari vertrekken en daar apen vermoorden", "Ik zou hier ook mee huilen, verschrikkelijk", "Hoe erg dat men zijn kind zo misbruikt voor klikcijfers", "You are one fucked up parent", "Ouders worden om minder slecht genoemd", "Je kind zo doen foppen is onmenselijk", "Dat wordt een trauma voor de rest van zijn leven".

Oordeelt u zelf:

lees ook