"Geert Hoste kookt" heet conference 2011

"Geert Hoste kookt" is dit jaar de titel van de eindejaarsconference van Geert Hoste. Hij koos de titel uit meer dan 12.500 suggesties die hij kreeg van het publiek.

Volgende week zal Geert Hoste meer details geven over zijn nieuwe theatertournee. Die wordt in elk geval korter en heftiger dan de vorige edities.

Tussen 20 en 30 december liggen al acht optredens vast in het Kursaal in Oostende en het PSK in Brussel. Daarnaast komen er een paar verrassingsoptredens waarvan datum en locatie later worden bekendgemaakt.

Geert Hoste verlengde onlangs ook zijn contract met de VRT voor drie jaar. In de aanloop naar de uitzending van de eindejaarsconference op Eén programmeert de zender "Geert Hoste en de lopende zaken". Daarin zal de cabaretier de opmerkelijkste feiten van 2011 de revue laten passeren, zoals een struikelende prins Laurent in Monaco, DSK en Yves Leterme.