A-Ha houdt reünie voor slachtoffers Noorwegen

De Noorse popgroep A-Ha heeft bevestigd dat de band een eenmalig reünieconcert zal spelen op 21 augustus in Oslo. De groep van Morten Harket neemt deel aan een nationale herdenkingsceremonie ter ere van de slachtoffers van het recente geweld in Oslo en Utøya.

A-Ha scoorde midden de jaren 80 enkele wereldhits met nummers als "Take on me" en "The sun always shines on tv". Vorig jaar nam de groep afscheid van zijn fans met een uitgebreide wereldtournee. De band stond ook op het podium van Vorst Nationaal om afscheid te nemen van de Belgische fans.

De organisatoren van de nationale herdenking van de slachtoffers van de dodelijke slachtoffers van Anders Breivik in Oslo en Utøya vindt plaats op 21 augustus in de Oslo Spektrum Arena.

Artiesten, politici en leden van het koningshuis zullen nationale herdenking bijwonen. Het event wordt niet alleen een herdenking voor de slachtoffers, maar ook er zal ook hulde gebracht worden aan de overlevenden en de mensen van de hulpdiensten.